Månedens vine - Bestil nu på tlf. 26 84 48 27

AHP VIN importerer vine fra små unikke vinproducenter

3 Rosévine i topklasse

2 flotte Rosévine fra Château Lestrille, Entre-Deux-Mers, Bordeaux, Frankrig

  • 2018 Bordeaux Rosé Château Lestrille Bordeaux Rosé er frugtrig, vel balanceret, rund og fuld af indtryk. Vinen har lagret i tanke i et år, og bør drikkes ung. Traditionelle vinfremstillings teknikker anvendes med stor forsigtighed, så vinen fuldt ud afspejler de druer den produceres på, sammen med deres smag og individualitet. Vinen har en udtalt smag af røde frugter, i munden føles den blød med en lang og intens eftersmag. Druer: 100% Merlot. Vinen bør serveres afkølet.

Tilbud: 66,00 kr. (normalpris 77,00 kr.)

Clairet

Lys rødvinstype der er en specialitet i Bordeaux og som minder om de rødvine, der i Middelalderen blev sendt mængder af fra Bordeaux til England, og som inspirerede englænderne til ordet claret. Blå druer gæres i kontakt med skallerne i ca. 24 timer, før gæringen af denne let farvede vin fortsætter til den bliver tør. Små mængder forfriskende vin aftappes og sælges under appellationen Bordeaux Clairet. De bør drikkes så unge som muligt. Clairet siges at stamme fra Quinsac i Premières Côtes de Bordeaux.

  • 2017 Capmartin Clairet Vinen har en flot farve af hindbær, meget udtryksfuld duft med dejlige kirsebær-aroma, åben og generøs. Druer: 100% Merlot. Vinen bør servers kølig og er særdeles velegnet som aperitif samt til retter af laks eller blot at nyde.

Tilbud: 69,00 kr. (normalpris 80,00 kr.)

1 skøn Rosévin fra DAVID MORENO, Rioja, Spanien

I 1988 begyndte opførelsen af den nuværende vingård, som er vokset lidt efter lidt og tilpasset vingårdens vækst, nye teknologier og kundernes behov. David Moreno er en lidenskabelig mand med stor passion for vine og som skabte denne unikke vingård. De underjordiske kældre og gange af ler og stenvægge giver vingårdens vine de uovertrufne temperatur- og fugtighedsforhold, der er nødvendige for vinenes aldring og deres efterfølgende opbevaring i flasken. Fra haven af de gamle oliventræer og til de underjordiske kældre afslører turen gennem kælderen mange hjørner, der fortæller om historie, kultur og passionen for DAVID MORENO’s vine.

  • 2018 Monasterio de Yuso Rosado Vinen er produceret på druerne Garnacha og Viura. Druerne vokser i området Rioja Alta, et unikt område for bl.a. Rosévin. Druerne håndplukkes og høsten foregår typisk først i oktober. Vinen har en flot lyserød farve. Vinen har en intens aroma af friske bær og fersken. Smagen er rig på frugt og finesse, rund og blød. vinen bør nydes afkølet.

Tilbud 56,00 kr. (normalpris 65,00 kr.)

Ta` 2 af hver vin for kun 364,00 kr. Spar 80,00 kr. på normalprisen.

AHP VIN

4760 Vordingborg

CVR: 21392308

Tlf.: 26 84 48 27

​E-mail: kontakt@ahp-vin.dk