Månedens vine - Bestil nu på tlf. 26 84 48 27

AHP VIN importerer vine fra små unikke vinproducenter

Månedens vine i november 2020

2 helt unikke vine fra BRUNO ANDREU i Languedoc, Frankrig.

Domainet drives siden 2018 af Bruno Andreu. De ca. 50 ha vinmarker har en gennemsnitlig højde på 90 meter. Vinmarkerne er let skrånende retning mod syd og består bl.a. af stenede og let opvarmebar jordarter. De fleste vinstokke er gamle og undertiden med meget lavt udbytte og "Lutte raisonnée" (naturlig forvaltning) giver fremragende vine.

Bruno Andreu er født i en familie af vinproducenter og opvokset i Languedoc. Han er dybt forankret i sit hjemland og er drevet af kærlighed til sit land og vin. Da den ædle Jany-familie i 2018 besluttede at sælge den mere end 200 år gamle vinmark, Condamine Bertrand, besluttede svigersønen Bruno Andreu at gå nye veje på "Les Prunelles" efter mere end 20 år som en succesrig vinmager. Dens fantastiske vine giver enestående øjeblikke af forkælelse og er blandt de bedste smagsoplevelser fra Languedoc.

2019Elixir Rosé Pays d’Oc

Denne Rosé er produceret på 100% Grenache fra 100 år gamle vinstokke. Vinen er et rent vidunder af koncentrerede aromaer og smag og i flot balance. Produktionen udføres som ren guldsmedearbejde med lidenskab og delikatesse, ligesom diamanten, der er tegnet på etiketten.​

Vinen modnes i 12 måneder på franske egetræsfade, hvilket er ret usædvanligt for Rosé. Det er en elegant vin med en enestående længde og med en fin og delikat tekstur på ganen med noter af moden rød frugt, ingefærbrød med et strejf af mineralitet.​

En diamant blandt Rosévine, den rene elixir og en Rosévin i verdensklasse. Der produceres kun 3000 flasker årligt.

Pris: 1 fl. 112,- kr.​ inkl. moms.

Tilbud:

6 fl. for kun 499,- kr.inkl. moms.

2017 Elixir Rouge

​Vinen er produceret på druerne Syrah og Grenache. Til denne vin bruges kun det bedste ”basismateriale”!. Navnet lever op til sit løfte. Gæringen foregår i rustfri ståltanke og den malolaktiske gæring finder sted i nye franske egetræsfade. Afhængigt af årgangen modnes Elixir i 10 til 12 måneder på franske egetræfade. Denne vin er perfektion af elegance og forfining. 

Mytisk drik kreeret af Bruno Andreu, er Elixir et blend af Syrah og Grenache som vil sætte sit mærke i din gane for altid… Dens rundhed, dens længde og dens righed tilbyder en aromatisk aroma (mørke modne frugter, lakrids, ingefær brød, kakao) som har forført vinelsker i mere end et årti!

Her er tale om en virkelig TOP-vin, som har vundet flere priser og udmærkelser.

Pris: 1 fl. 120,- kr.​ inkl. moms.

Tilbud:

6 fl. for kun 599,- kr.inkl. moms.

​​

AHP VIN

4760 Vordingborg

CVR: 21392308

Tlf.: 26 84 48 27

​E-mail: kontakt@ahp-vin.dk