Månedens vine - Bestil nu på tlf. 26 84 48 27

AHP VIN importerer vine fra små unikke vinproducenter

​​

Månedens vine i marts og april 2021

3 friske forårsvine

​​

Hvidvin:

Château Lestrille, Bordeaux, Frankrig

Hos Château Lestrille produceres vine, der er moderne i stil, frugt-drevet og produceret til at nydes. Château Lestrilles filosofi er, at essensen af vinproduktionen bl.a. ligger i vinmarken, og bruger derfor bæredygtige vinavl i praksis, og gør sit bedste for at respektere balancen i både vinstokke og jorden.​

2018 Capmartin Blanc

Vine er produceret på druerne Sauvignon Blanc, Sémillon, Muscadelle.

Vinen er elegant med en meget kompleks aroma, skøn frugt, harmonisk og perfekt afbalanceret.

Vinen har vundet flere udmærkelser.

Pris: 1 fl. 99,- kr.​ inkl. moms.

Tilbud:

6 fl. for kun 460,- kr.inkl. moms.

Rødvin:

Azienda Vitivinicola Chiorri, Umbria, Italien

Vingårdens vinstokke er plantet på en blid bakke der har en fremragende beliggenhed i forhold til solen. Plejen og opmærksomheden for husets vinmark's omkring 20 hektar omfatter kort skydebeskæring, som er udført i hånden, biologiske behandlinger, som er økologisk forenelig i overensstemmelse med de kriterier for lav miljøbelastning og plukning udført i hånden og båret i vævede kurve. Alle disse og mange andre opmærksomhed for detaljer, er de grundlæggende ingredienser i at opnå en vin af klasse, af højeste kvalitet, som fremkalder smagen og aromaen af det umbrieske landskab.

2018 Sangiovese IGT dell’Umbria

Vinen er produceret på druen Sangiovese 100%. Vinen har en frisk og intens aroma og smag med noter af røde kirsebær, mørke bær og violer. Vinen er flot afbalanceret og med en god eftersmag. Vinen har vundet en pris i det berømte vinblad Decanter.

Pris: 1 fl. 73,- kr.​ inkl. moms.

Tilbud:

6 fl. for kun 365,- kr.inkl. moms.

Rødvin:

Bodegas DAVID MORENO, Rioja, Spanien

Bodegas DAVID MORENO er familie ejet og er beliggende i Badarán i La Rioja. Området fortæller både historie, kultur og om David Moreno’s passion for vine. Hans vinkælder vidner ligeledes om David Moreno’s store passion for gode vine. I 1988 begyndte opførelsen af den nuværende vingård, som er vokset lidt efter lidt og tilpasset vingårdens vækst, nye teknologier og kundernes behov. David Moreno er en lidenskabelig mand med stor passion for vine og som skabte denne unikke vingård.

2016 Monasterio de Yuso

Vinen er produceret på druerne Tempranillo 85% og Garnacha 15%. Høsten foregår manuelt. Vinmarkerne er både højt og lavt beliggende. Vinen lagrer i 12 måneder på amerikanske egetræsfade. Farven er flot mørk rød. Aromaen er intens med toner af moden frugt flot pakket ind af ristet noter. I ganen føles vinen venlig og frugtrig med en flot struktur med bløde tanniner. Vinen har en flot lang eftersmag.

Pris: 1 fl. 89,- kr.​ inkl. moms.

Tilbud:

6 fl. for kun 415,- kr.inkl. moms.

AHP VIN

4760 Vordingborg

CVR: 21392308

Tlf.: 26 84 48 27

​E-mail: kontakt@ahp-vin.dk