Forkæl dine smagsløg

Lidt om AHP VIN

AHP VIN er et lille vinfirma, der tilbyder vine fra store dele af Verden. Vi importerer selv vine fra Tyskland, Frankrig Spanien, Portugal og Italien. De fleste af vores producenter er små unikke vinproducenter, der fremstiller formidable vine, som normalt ikke kan købes andre steder. Vi har dog også rigtig gode vine fra større producenter, der også leverer til andre vinfirmaer i Danmark. Vi har eneret på import i Danmark fra nogle af de producenter vi importerer fra

Vi afholder Vinsmagninger på vores lager, hvor vi præsenterer 6 – 8 vine samt fortæller om produktionen og producenten bag vinene.

AHP VIN samarbejder med en større meget anerkendt dansk vinimportør og kan derfor præsentere mange spændende vine fra hele verden.

​Forkæl dine smagsløg

Hvem står bag AHP VIN?

​AHP VIN er stiftet i 1999. Firmaet ejes og drives i dag af Leif Hasling Pedersen.

Leif er endvidere en del af bestyrelsen i Vordingborg Vinklub VOR VIN, som er en aktiv forening med omkring 100 medlemmer.

I 2001 blev Leif optaget i Vinbroderordnen Confrérie Saint-Etienne d´Alsace. Det er Frankrigs ældste vinbroderorden, som stammer helt tilbage fra det 14. århundrede.

Kontakt os

Skriv til AHP VIN​

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nysgerrig på at vide mere?

Kontakt AHP VIN

Vil du med på en af vores spændende vinsmagninger eller andre aktiviteter, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Find kontaktoplysninger

Kontaktoplysninger

AHP VIN 

v/Leif Hasling Pedersen

Søbakken 21, 4760 Vordingborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 52 50 75 34

E-mail: kontakt@ahp-vin.dk