Lidt om AHP VIN

AHP VIN er et lille vinfirma, der tilbyder Vinforedrag, Vinsmagninger, Vinkurser, Vinskole, Vinrejser samt salg af vin. AHP VIN kan præsentere mange spændende vine fra hele verden.

Hvem står bag AHP VIN

​Bag AHP VIN står Annie Holm Pedersen, som er foredragsholder og vinguide med et bredt baggrundskendskab til vin og spiritus. Annie er udlært tjener fra Hotel d´Angleterre i København, videreuddannet som faglærer med hovedfag i vin og spiritus og har i en årrække undervist på Hotel- og Restaurantskolen i København. I 1999 startede Annie sit eget firma, AHP VIN, og udover foredrag og undervisning bliver Annie brugt som vinguide på forskellige vinrejser.

Annie er medstifter af Vordingborg vinklub VOR VIN, som er en aktiv forening med over 100 medlemmer.

I 2001 blev Annie optaget i Vinbroderordnen Confrérie Saint-Etienne d´Alsace Frankrigs ældste vinbroderorden, som stammer helt tilbage fra det 14. århundrede.

Annie er medlem af flere vinklubber, møder mange vinfolk og hendes bibliotek rummer en lang række vinbøger og tidsskrifter. Annie deltager i forskellige vinarrangementer og er hele tiden opdateret med, hvad der rør sig i vinverden.

Interessen for vin er stigende i Danmark, og der er rigtig mange som synes, at det er spændende og lærerigt med et vinforedrag, vinsmagning, vinkursus ell. lign. Annie kommer ud til virksomheder, foreninger, private m.fl. og holder ofte vinarrangementer på bl.a. restauranter og kursusvirksomheder.

Annie er optaget i VinAvisens Blå Bog.​

Forkæl dine smagsløg

AHP VIN importerer vine fra små unikke vinproducenter

AHP VIN

4760 Vordingborg

CVR: 21392308

Tlf.: 26 84 48 27

​E-mail: kontakt@ahp-vin.dk